1 aprilie 2009

Am revenit acasa

Nu am avut timp sa intru pe net si sa postez nimic din Romania.De fapt,nici nu prea as fi avut ce scrie.Vremea urata ne-a tinut numai in casa.
Baietii,de cum am ajuns,au si racit.Naoki a facut o bronsiolita urata si a fost internat in spital.Sper ca NICIODATA sa nu mai fie nevoie sa apelez la doctorii din Romania.Am sperat ca s-a schimbat ceva in bine in spitalele de stat din Romania,dar m-am inselat.Am dat piept cu indiferenta si raceala personalului din spital.Se vorbeste la fel de urat,se bruscheaza bebeii din te miri ce,trebuie sa bagi bani in fiecare buzunar pentru ca altfel nu se poate.Ma gandesc oare,o familie simpla cu un venit mediu,cum se descurca in aceste conditii?Se pun diagnosticuri in necunostinta de cauza;Doamne ce de boli ii gasisera saracului Naoki.In fine,cand am plecat acasa din spital,el era inca bolnavior.Am cumparat un aparat de aerosoli si am urmat tratamentul din spital.Plangeam si ma rugam sa ma intorc aici,acasa,unde doctorii sunt atat de atenti si unde personalul este atat de amabil cu toata lumea.

Parintii mei i-au rasfatat pe baieti cum nu se mai poate,toata ziua erau in brate cu ei.Nepotica mea(care este cu cateva luni mai mare decat ei) era asa de fericita ca avea cu cine se juca.Dupa ce am plecat,ore intregi i-a cautat prin casa.
Pun o parte din pozici...revenim cu poze noi.

3 comentarii:

rigips spunea...

Imi pare sincer rau pentru experienta neplacuta din Romania; din pacate, inca asta este realitatea. Sper ca se va schimba ceva poate cu trecerea timpului, poate impinsi de la spate, cine stie...
Va doresc multa sanatate.

{/// Am gasit blogul tau pe roblogs uitandu-ma la blogurile din Brasov; fiind curios sa vad ce inseamna Naoki si Ryuji am intrat sa vad despre ce e vorba si m-a impresionat povestea copiilor tai. M-am gandit sa scriu cateva randuri; daca crezi ca ar ajuta si pe altcineva experienta voastra recenta din spital, ne poti scrie in comunitatea parintilor brasoveni - e suficient sa cauti pe google dupa asta, nu pun link-ul sa nu crezi ca am intrat doar pentru asta. ///}

Toate cele bune!
Catalin

Bianca spunea...

Multumesc pentru vizitele ce ni le faci!
Foarte interesant forumul vostru si foarte util.
Te mai asteptam pe aici.

rigips spunea...

Multumesc si eu. ;)