7 martie 2009

Pregatiri pentru Romania

Duminica asta impreuna cu baietii si cu sora mea vom pleca,pentru 3 saptamani in Romania.Eu sunt foarte emotionata pentru ca nu am mai fost acasa de peste 3 ani.De-abia astept sa vad cum s-au schimbat lucrurile in Romania.(daca s-au schimbat)
Baieteii isi vor cunoaste bunicii si rudele apropiate.Toata lumea ii asteapta acasa cu drag.Surorile si parintii mei cred ca au inceput sa numere orele pana vom ajunge.
Zilele astea am fost foarte ocupate cu facutul si desfacutul bagajelor.Asta pentru ca vizita aceasta am hotarat-o de-abia acum o saptamana jumate si am facut totul pe fuga.Cumpararea biletelor de avion,pasapoartele baietilor,cumparaturile...

Ryuji s-a mai "pricopsit" cu un cucui...dar este deja obisnuit.


Si,tot el,saptamana trecuta a reusit perfomanta de a sari din patutul lui in patutul lui Naoki.Asa ca tati i-a mai coborat salteluta cu un nivel.Acum este foarte haios cand sta in patut;ai impresia ca este intr-o cutiuta.Hi,hi,hi.4


4 comentarii:

Mihai Japan spunea...

O saptamana incarcata, multa bafta si distractie placuta. Imi imaginez ce e in sufletul bunicilor.

july spunea...

Va urez o calatorie placuta , cum spunea si Mihai , cred ca sunteti asteptati cu nerabdare si vei reusi sa ai si tu Bianca , putina relaxa . Toate cele bune sa ajungeti cu bine acasa .

Sabina Y spunea...

Sa aveti parte de o vacanta superba,vreme buna si clipe minunate.va asteptam cu impresii.

singamaraja spunea...

Singamaraja reading your blog