18 mai 2010

La Zoo

Duminca trecuta tati a avut ceva treaba,asa ca m-am gandit sa ies cu baietii la plimbare.Am fost la Gradina Zoologica de aici,din Hamamatsu.Ei mai fusesera si anul trecut,dar erau micuti si nu cred sa isi mai aminteasca ceva.
Am avut noroc ca a fost o vreme frumoasa,care ne-a permis sa stam pe-afara cateva ore bune.Am facut si ceva sport(oricum am nevoie!) pentru ca unul alerga intr-o parte,celalalt in alta parte.A trebuit sa alerg dupa ei,sa ii duc in brate pe rand....Le-au placut foarte mult pinguinii,am reusit cu greu sa ii mai iau de acolo.
Saptamana asta avem un program incarcat,sper sa reusesc sa mai postez curand.

4 comentarii:

miha-akita spunea...

ce bine ca e cald afara ca sa-i scoatem sa i-si consume energia,...frumoase pozicile,dar tare greu trebuie sa-ti fie cu doi,mai ales baieti,inca putin si scapi,nici a mea nu intelege de cuvant si o mai articulez:)),sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti...numai bine:)

Unknown spunea...

Draga mea, avand in vedere ce mese diversificate si extrem de frumos aranjate le pregatesti mereu, cred si eu ca-s plini de energie! Si-ti spun sigur ca nu ti-ar placea daca ar sta amandoi ca doua statui... Distractie placuta si saptamana asta si pupici cavalerilor tai scumpi!

Bianca spunea...

Asa este,Miha.Multumesc lui Dumnezeu ca a venit caldura si ii mai scoatem afara.(desi,fie vorba intre noi,tare greu e sa alergi in directii diferite!!!)
Pupici printesei si sa ne mai arati pozici recente!

Ami,asa esti tu draguta intotdeauna.Ai mare dreptate...decat statui mai bine asa energici si veseli cum sunt.Asta e clar!

Elena spunea...

Are dreptate Ami, la ce bunataturi pregateste surioara mea :X:X Abia astept sa vina acasa cu nepoteii sa le consum si eu energia :d