28 februarie 2009

Intalnire la "SARMALE"


Saptamana trecuta ne-am urnit din loc si am fost la restaurantul romanesc SARMALE din Nagoya.Bebelinii au fost foarte cumintei,au rabdat dragutii de ei cateva ore bune in masina si la restaurant au stat in scaunele si au asteptat masa.
A fost foarte frumos si,am promis,ca vom reveni.

Vremea urata nu prea ne-a permis sa mai iesim zilele astea pe afara asa ca am stat in casa si am invatat jocuri noi.Gemenii sunt din ce in ce mai activi,mai receptivi la orice ii invatam.Au inceput sa trancaneasca din ce in ce mai mult pe o limba doar de ei cunoscuta.
Sunt bucuroasa ca,de cateva zile,au inceput sa se joace amandoi;pana acum ceva timp parca nici nu se observau prin casa.Din pacate,inca nu am reusit sa il dezvat pe Ryuji sa il mai plesneasca pe Naoki.El nu o face din rautate...cateodata o face din amuzament.

3 comentarii:

APRIL spunea...

Ma bucur ca ne-am revazut si ca am cunoscut-o si pe sora ta.Pacat insa ca nu am dispus de mai mult timp pt noi,sa vorbim despre tot si toate.Va imbratisez cu drag si sper sa ne revedem curand.

Mamichan spunea...

Binaca si eu ma bucur enorm de mult ce ne-am revazut;)Multumim mult si sper sa ne vedem cat mai curand..pupicei la bebei si voua (chuuuu)

DIANA M.H. spunea...

Asa de mult am asteptat sa ne cunoastem "pe viu" cu toate ca aveam impresia ca ne cunoastem din copilarie cand v-am intalnit!Gemenii sunt niste dragalasi, si asi fi vrut mai mult timp ca sa ne si jucam putin, dar sper ca in curand sa ne vedem din nou!Multi pupici si Elenei si o reasteptam la Japan cu drag!