24 august 2010

Foarte cald

Vremea foarte calda de afara ne obliga sa stam toata ziua in casa.Iesim mai mult seara,spre supararea baietilor mei;sau mai facem cate o iesire la Zaza-City.Baietii iubesc Zaza-City pentru ca acolo este Toysarus ,un mare shop pentru copii.Mie imi place Zaza-City ca aici este cinematograful,locul unde imi place mie sa ma relaxez macar de 2-3 ori pe luna.
Imi place sa spun ca Zaza-City s-a deschis pentru mine;doar a avut deschiderea in anul in care m-am casatorit eu,adica 2000.Ce imaginatie am...Ha,ha,ha.De la filme mi se trage.

Sa revin la lucruri mai serioase.Am fost la controlul neurologic de 3 ani.Ryuji este ok,nu sunt motive de ingrijorare.Doar l-a uimit pe doctor prin faptul ca a fost intr-o continua miscare,intr-o continua treaba.Zicea domnul sensei(doctor,in limba japoneza)ca nu a vazut multi copii asa energici ca el.M-a compatimit putin ca ma ocup singura de ei si ca,ei fiind foarte diferiti ca si comportament,trebuie sa imi fie foarte greu.
Cu Naoki lucrurile nu au fost chiar asa roz,el are ceva mici intarzieri in dezvoltare;nu este ceva grav ni s-au recomandat niste cursuri la care sa mergem.

0 comentarii: