20 iunie 2010

Sex and the city 2




Am reusit sa vad SEX AND THE CITY 2.Va dati seama ca l-am vazut chiar in ziua(de fapt,seara)premierei.A meritat toti banii si tot timpul asteptat sa il vad.
M-au incantat ,iar,pantofii Manolo Blahnik ;m-a incantat,iar,vestimentatia lor(care ar fi costat 10 milioane de dolari).Filmul mi-a placut foarte mult;fiind un mare fan SATC,va dati seama ca imi este greu sa fiu obiectiva.Dar chiar mi-a placut tot.(cu exceptia faptului ca am revazut-o pe Miley Cyrus!)Dar...nici o padure fara uscaturi! Am iesit de la film foarte relaxata si cu o intrebare in minte care nu imi da pace:Oare chiar exista prietenie adevarata intre femei?
Va sfatuiesc sa nu furati filmul de pe net(ha,ha,ha) si sa va luati prietena si sa mergeti sa il vedeti la cinematograf.



Si cate ceva de la premiera filmului

3 comentarii:

Unknown spunea...

Eu sunt convinsa ca exista prietenie adevarata intre femei, trebuie doar sa ai grija daca cea pe care o crezi prietena ta considera la fel.

Bianca spunea...

Ai dreptate.In copilarie am avut prietene adevarate...dar parca acum la maturitate nu ma prea descurc.Gresesc mult ca am si o mare incredere in oameni.
Multumesc de vizita.

Unknown spunea...

Probabil din cauza timpului liber asa de putin, foarte multe dintre noi "investesc" in relatii de prietenie. Slujbele, familia, responsabilitatile si datoriile ne acapareaza toata energia si timpul. Cel putin mie asa mi se intampla.