22 iunie 2010

Ne-am tuns

Pana acum eu am fost cea care ii tundeam pe baieti;dar m-am gandit sa incerc sa merg cu ei la coafor,sa ii las pe mana unui profesionist care sa ii tunda cum trebuie.M-am cam temut putin pentru ca am fost cu ei singura,astazi la amiaza.Nu prea le-a placut lor,dar au fost mai cumintei decat ma asteptam.Na,sufera baba la frumusete.

Si ca tot suntem la capitolul laude,sa ma laud ca acum cateva zile le-am facut vaccinul impotriva varsatului de vant si au fost cuminti nu au zis nici pas.
Sa fiu sincera,sunt foarte mandra de ei.Spre deosebire de alti copilasi ce ii stiu,ei au un program foarte ordonat;mananca orice,nu fac fite la masa,dorm la pranz si nu se trezesc noaptea.Singura problema e ca sunt cam neastamparati,sunt mereu intr-o miscare...dar totul de compenseaza.

7 comentarii:

diakosei spunea...

Ce kakoii sunt ei, acolo!Si ce fain e la frizerie, cu masinute!

diakosei spunea...

Ce kakoii sunt ei, acolo!Si ce fain e la frizerie, cu masinute!

Elena spunea...

Mai mai ce bine le sta tunsi :) Se vede ca au fost la salonul meu preferat :d

MMC spunea...

La multi ani, Naoki!
La multi ani, Ryuji!
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Cu drag, MMC

Anonim spunea...

Bianca, ai 2 baieti frumosi, cred ca esti mandra de ei. Ma bucur ca ai avut niste luptatori si invingatori. Am citit ca ai nascut la 27 saptamani, sa iti aduca numai bucurii si sa fie sanatosi. Paula Por, copilul.ro

Anonim spunea...

SUPER!IMI PALC POZELE SI BAIETII,BINEINTELES CA SI MAMA E FRUMOASA...CE PLANGEA MAMI TAU LA ZIUA LOR DE NASTERE!SA FITI SANATOSI PANA LA ADANCI BATRANETI!

Bianca spunea...

MMC,multumim frumos de urari.La multi ani si voua!Scuze,nu a fost cu intentie,dar doar azi am vazut ca trebuia sa dau accept la comentariu vostru.Pupici.

Paula,multumim.Daaaa,sunt foarte mandra de ei.Zilnic ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatosi.

Anoni,cred ca esti Emilia,nu?Multumesc frumos.Esti o draguta,ca intotdeauna.