7 octombrie 2009

Crestem



Baietii cresc si pe zi ce trece invata cat mai multe lucruri.
Ryuji a inceput sa vorbeasca tot mai mult;a memorat cateva cuvinte pe care le pronunta aproape perfect:T-shirt,peeman,Minnie,Mickey,ichigo(capsune),yadaaa,arigatou(multumesc)...Oooo,kirei(ooo,ce frumos!)E dulce foc cand il striga pe Naoki,nu ii poate pronunta numele corect si ii spune Aoki.
In rest,ii place mult sa danseze si sa ii citesc.Toata ziua ma urmareste prin casa cu cate o carte in mana.
Naoki s-a schimbat foarte mult.A devenit mai galagios si mai suparacios.Se cearta mereu cu Ryuji pe jucarii.Dar ce gemeni nu fac asta?El vorbeste mai putin si face mai multe.Seamana cu tati.Hi,hi.El a ramas la mai vechile lui preocupari:desenul si masinile.

5 comentarii:

MihaeRa spunea...

Ce mari si frumosi se fac, pe zi ce trece;;)! Sanatate multa si viata senina!!!

Sabina Ulubeanu spunea...

sunt f f dulci! in romana nu ciripiti? oricum, ei vb mai mult ca gh, nascut la termen, asa ca sa fii linistita! va pupam.

Bianca spunea...

Miha,hisashiburi!Si bine ai revenit in Japonia.Multa sanatate si voua.Pupici!

Wowww,Sabina,ce onoare sa ne vizitezi blogul!Multumim si te mai asteptam.
In romaneste nu prea vorbesc ca nu au de la cine sa o prinda,noi vorbim japoneza in casa.Dar o sa mai asteptam putin si incepem sa invatam cuvinte si in romana.

Anonim spunea...

Sunt superbi! De la o poza la alta se vede cat de mult cresc. Bianca, felicitari ca ii inveti intai japoneza! Noroc ca stii atat de bine limba, incat iti este la indemana sa vorbesti si cu ei pe japoneza, chiar si atunci cand sunteti doar tu si ei acasa. E normal sa iti doresti sa invete si limba romana, dar mai e timp pentru asta. Nu te grabi, sa nu ii incurci prea tare!
Te pup!
Cu mult drag,
Alina din Bucuresti

Bianca spunea...

Alina,mulumim pentru vizita si cuvintele frumoase.
Da,ii invat japoneza pentru ca mi se pare normal deoarece aici locuim si cred ca le va fi mult mai usor si lor sa se integreze in societate.Romana o vor invata ei ca este timp.
Multi pupici si te mai asteptam pe la noi!