12 august 2009

A venit,in sfarsit,vara

Mult s-a mai lasat asteptata vara asta.De fapt,sezonul ploios a tinut ceva mai mult decat in ceilalti ani.
Eu le-am cumparat baietilor o piscinuta si le-o pun in balcon si ii las sa se balaceasca.Le place foarte mult.Mai greu cu umflatul si dezumflatul ei dar...asta este.Nu pot merge singura cu ei la o piscina publica si cum nici o prietena de-a mea nu se inghesuie sa ne insoteasca nu ne ramane decat sa ne descurcam singuri.Eiii,asa am fost eu toata viata o "norocoasa"la prietene.Cand au avut nevoie de mine nu mai scapam de ele,erau toata ziua pe capul meu.Acum,cand imi este greu,cred ca au si uitat pe unde locuiesc eu.Dar "fie roata si patrata,tot se mai intoarce-o data".

Saptamana trecuta am fost intr-o plimbare mai departe de casa la Parcul Thomas.E un parculet de distractii pentru copii.Asa cum ne asteptam,baietii nu au inteles mare lucru si parca ne parea rau ca ne-am inhamat la un asa drum lung.





3 comentarii:

microangel spunea...

Buna! roata-i roata ...tot se intoarce ea o data.. sunt niste scumpici. Va urmaresc mereu cu placere.. Ai sa vezi..cu timpul ei cresc si ...apar si prietenii "pierduti". Baietelul meu are 4 anisori..m-am simtit atat de "abandonata" cand stateam cu el acasa, cam 2 ani...a fost greu...a trecut. am refacut vechile prietenii, ei cu realizarile lor...eu cu minunea mea..:)VA PUP!

Ota Georgeta spunea...

...ce mari s-au facut gemenii...se distreaza in piscina,nu?...dezumfl-o si tu la toamna...hi..hi..hi

Bianca spunea...

Microange,multumim ca ne citesti.Ai dreptate cu "prietenii" mei.Dar doare cand stii ca tu i-ai ajutat fff mult si acum ei iti intorc spatele doar pentru ca si-au gasit alti prieteni pe care sa ii foloseasca.Dar noi sa fim sanatosi ca restul vine de la sine...
Multi pupici baietelului tau.


RIRI,mai traiesti?Ma bucur ca ai revenit.As dezumfla-o numai in toamna sincer,dar imi ocupa tot balconul.Ha,ha.