7 iulie 2009

La Multi Ani NAOKI si RYUJI!




7 iulie 2007 reprezinta o zi memorabila pentru familia noastra. In aceasta zi Bianca, sora noastra a dat nastere celor doi copii minunati, Naoki Si Ryuji!



Aceasta zi reprezinta pentru noi o minune pentru ca noi fiind numai fete. Nasterea celor doi baieti a fost de asemenea cel mai frumos cadou si pentru tata deoarece el tot timpul si-a dorit un baiat si a primit acest cadou exact de ziua lui.

Baietii
Make your own Glitter Graphics



Cu ocazia implinirii varstei de 2 anisori, familia din Romania le uram scumpilor nostri nepotei un calduros "La Multi Ani" si sa creasca mari si sanatosi alaturi de parintii lor.

Cu drag, Madalina si Elena

6 comentarii:

Sabina spunea...

La multi ani fericiti frumosi baieti!
Sa va bucurati parintii si familia ca si pana acum mereu!

Cristian Bartic spunea...

"La multi ani!", Naoki!
"La multi ani!", Ryuji!

Va doresc o copilarie fericita, cu cer azuriu, alaturi de minunatii vostri parinti! Daca norii intunecati incerca sa acopere Soarele ce aduce voia buna si lumina din sufletele voastre, risipiti-i impreuna! Cu siguranta veti reusi, nu va dati batuti! "Unde's doi puterea creste"...unde's patru...

Abia astept sa ne intalnim si sa ne jucam impreuna!Pana atunci va voi urmari cu atentie citind postarile voastre de pe blog.

Pupici!

Matei

adra_bell spunea...

La multi ani! Sa va bucurati de flacaii vostri si sa petreceti numai clipe minunate alaturi de ei

Mamichan spunea...

Ce repede a trecut timpul!!!La multi ani si din partea noastra pt cei doi ingerasi frumosi si veseli Naoki&Ryuji !!Sa aveti o copilarie frumoasa alaturi de parinti vostri si sa le aduceti mereu numai fericire si bucurie in casuta voastra.popp dulce si de la Emilika!

Melinda si Sarmale Restaurant Romanesc in Nagoya spunea...

Cu mare intarziere va doresc si eu un sincer La multi ani , cu multa sanatate , fericire si cat mai multe carari roz in viata .
La multi ani Naoki si Ryuji.

Bianca spunea...

Va multumim tuturor pentru mesajele frumoase si revenim cu pozici.