5 ianuarie 2009

La multi ani,2009!


Spuneam in postarea trecuta ca Ryuji este racit;ei bine...i-a facut cadou si lui Naoki acest virus si asa,si de Revelion,au fost amandoi bolnaviori.Inainte de ora 12 noaptea si eu si tati stateam de paza sa vedem care vomeaza primul.A fost groaznic pentru ei saracutii,amandoi au pierdut si putin in greutate.(dar am castigat eu putin mai mult,asa ca..."nimic nu se pierde,totul se transforma!").
Ni s-a interzis de catre doctor sa mai iesim afara foarte des si sa fim in preajma altor copii in aceasta iarna.Asa ca...iar vom sta mai mult in casa.De iesit vom iesi doar prin apropiere.Fiind prematuri,trebuie sa fim foarte atenti la fiecare raceala. Mai ales cu Naoki pentru ca el este foarte sensibil.
Si sa pun niste pozici facute zilele trecute.

2 comentarii:

Cristian Bartic spunea...

Sa intelegem ca acum sunteti bine? Daca este asa, ne bucuram foarte mult! Nu fiti tristi ca nu mai puteti iesi asa des afara...Va trece si iarna aceasta asa cum au trecut toate pana acum! Bucurati-va de faptul ca sunteti doi, sunt multe ghidusii ce le puteti face impreuna! Astfel trece si timpul mai repede.

Suntem cu ochii pe voi! Asteptam numai vesti bune!

Mamichan spunea...

Bianca ,ma bucur ca bebei se simt mai bine ;)pop de la noi si pe blogul nostru te asteapta cateva premii , te astept sa le ridici;)o zi buna