30 decembrie 2008

A trecut si Craciunul



Craciunul trecut gemenii erau inca micuti si nu prea au inteles mare lucru.
Craciunul acesta,eu si tati,ne-am "inarmat" cu multe cadouri frumoase pentru ei,am cumparat multe ornamente pe care ,din pacate,nu le-am folosit in seara de ajun.
Naoki a avut pneumonie si a fost internat in spital inca din data de 23 decembrie.Avand problemele mai vechi cu plamanii,respira foarte greu si l-au internat de urgenta.A stat,saracutul,in perfuzii cateva zile si a fost ajutat sa respire.
In tot acest timp,eu fiind cu Naoki in spital,Ryuji era acasa cu tati.Tati,neavand cu cine sa il lase,l-a luat cu el cam peste tot pe unde s-a dus mai putin la spital pentru ca doctorii nu i-au dat voie in camera la Naoki.A devenit foarte trist si dimineata,cand se trezea,primul lucru pe care il facea era sa verifice patutul lui Naoki.Apoi incepea sa il caute prin casa si sa bata in usa de la intrare.
Naoki,daca ii aratam poze cu Ryuji radea atat de frumos ca ti se rupea inima.
Chiar daca nu se inteleg ei foarte bine,se pare ca se potriveste de minune vorba:"rau e cu rau,dar mai rau e fara rau".
Ieri am ajuns acasa si Naoki e mai bine dar avem ceva pastilute de luat.Cand ne bucuram ca au trecut problemele si asteptam cu nerabdare Revelionul,s-a imbolnavit Ryuji.Mai devreme am fost cu el la spital...ni s-a spus ca e un virus care se manifesta prin diaree si voma.Dar va trebui sa bea multe lichide si sa ajungem si maine la control.

5 comentarii:

Cristian Bartic spunea...

Ne-am intristat foarte tare sa auzim ca in aceste zile cand micutii ar fi trebuit sa-l intalneasca pe Mosu', sa se bucure impreuna de cadouri si de luminitele multicolore din bradul de Craciun, ei au petrecut singuri, despartiti unul de celalalt.

Le dorim insanatosire grabnica! Suntem alaturi de voi!
Asteptam vesti bune cat de curand posibil!

Cu drag,
Matei, Marilena si Cristian

adra_bell spunea...

Multa sanatate micutilor! Imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta, stiu cum ti se rupe inima sa-ti vezi copilul bolnav la spital, cu perfuzii, dar tot e bine ca a venit Mosul vad!
Un an nou fericit va dorim!

APRIL spunea...

Stii ca sunt alaturi de voi cu sufletul ,caci fizic nu se poate desi mi-as dori,la orice suferinta,orice bucurie,orice hop pe care trebuie sa-l intampinati.
Ma bucur ca a-ti ajuns acasa,si Domnul sa aibe grija de voi,sa va dea multa sanatate si multe ,multe zile senine si pline de bucurii.
UN AN NOU FERICIT va dorim!

Greierii spunea...

Imi pare rau ca treceti prin asa ceva, va dorim sanatate multa si un an fara incidente neplacute. La Multi Ani si numai bucurii in anul ce vine! Sim si Stefan

Bianca spunea...

Va multumesc pentru mesajele frumoase !
Va doresc un an nou fericit si mult mai bun decat 2007!