16 decembrie 2008

Decembrie

Craciunul imi aminteste de bunicul meu care nu mai este.
Imi aminteste de serile de Ajun in care mergeam sa il colindam si ne asteptau cadourile sub brad.Bunica ne servea cu placinta cu branza si marar sau placinta cu gris;astea erau favoritele bunicului meu.Stateam sub brad si apoi porneam spre casa cu saniuta trasa de unchii mei...Doamne ce dor imi este de acele seri.Bunicul meu a fost o persoana care mi-a marcat viata foarte mult,o persoana cu un suflet bun,cald.Imi este atat de greu sa scriu de el la trecut,desi au trecut aproape 10 ani de cand nu mai este.Dar de Craciun,primul lucru de care imi amintesc cu drag este bunicul meu.

Ce melancolica am devenit astazi.Asta pentru ca se apropie Craciunul si imi doresc din tot sufletul ca gemenii mei sa simta Craciunul si sa aiba amintiri asa frumoase cum am eu.


2 comentarii:

Mamichan spunea...

Inteleg perfect ce simti ...si eu devin foarte melancolica in preajma Sarbatorilor de iarna si ma simt ca un copil.
Bebei sunt foarte draguti si tu o mamica norocoasa ;)Pupici si va doresc SARBATORI FERICITE!!

Miruna Maria spunea...

Craciunul e un moment ideal pentru a-ti reaminti de cei dragi. Noi va dorim sa aveti o sarbatoare de Craciun cat mai bogata si un Nou An asa cum vi-l doriti, plin de clipe minunate impreuna. Special pentru Naoki si Ryuji, va dorim cat mai multe pozne "cuminti". Pe curand! Salutari din Romania!
Miruna, Nina si Daniel