13 septembrie 2008

A venit toamna

Afara nu mai e asa cald si acum putem iesi destul de des.Asta daca ne permite programul,binenteles.
Ryuji parca se face tot mai cuminte...mi-e si frica sa ma bucur,ca nu orice vis frumos tine foarte mult.E foarte bucuros ca are deja 8 dintisori si toata ziua rade.
Sta deja in picioare si nesustinut...nu cred ca mai avem mult de asteptat pana va face singurel primii pasi.

Naoki sta deja si el in picioare daca se sprijina de ceva,dar inca nu se ridica singurel decat daca chiar are nevoie sa o faca.De exemplu daca ii pun ceva pe canapea ce il intereseaza se ridica singurel.Seamana cu tati;comoditatea e pe primul loc!
Am deja baieti mari,au facut 11 luni corectate.Mananca tot ce le dau si au un program foarte ordonat de somn;ziua dorm cam 2-3 ore,iar seara adorm putin dupa ora 22.Sunt asa mandra de ei ca sunt frumusei foc.
Maine si poimaine avem program incarcat,primim vizita de la niste prieteni din Takayama.E vorba de Flori care vine cu baietii,sora si nepotica ei.2 comentarii:

Elena spunea...

Ce dragalashi sunt! Doi ingeri

APRIL spunea...

Sa-i pupacesc de ingerasi frumosi!Ne-am simtit minunat,sunteti niste gazde extraordinare si niste oameni cu suflet frumos.Sa va dea Dumnezeu numai bine pentru inima voastra curata si puilor multa sanatate!Un singur regret am:ca timpul a fost prea scurt,orele au trecut prea repede...