23 august 2008

Ce repede trece timpul

Ma gandeam ce repede trece timpul...parca ieri ii aduceam pe baieti de la spital si erau asa mici si plapanzi.Mi-era si frica,parca,sa ii ating.
Cand ma uit la ei ce mari s-au facut,ma intreb cum a trecut asa repede timpul.

De cateva zile,mai bine zis saptamani,parca m-a cam parasit inspiratia...nu am mai scris nimic pe blog.
Gemenii cresc frumos;Ryuji mai are putin si merge singur,e foarte fericit ca poate gusta fel si fel de fructe si legume.Deh,deja are 6 dintisori,la fel ca Naoki.
Cand ma trezesc dimineata,el este deja in patut in picioare si ma cauta din priviri.Dimineata este singurul moment al zilei,in general,in care este mai cuminte.
Pe cat este de dulce,pe atat este de rasfatat.Ii ia toate jucariile lui Naoki,se urca pe el,il calca pe manute ...si dupa toate asta,zambeste satisfacut.Parca imi spune:"va arat eu cine este seful aici".Sa atasez o fotografie demonstrativa.Hi,hi,hi.


Naoki,inca nu se ridica singur in picioruse asa ca dimineata sta in fundulet.Cand ma vede zambeste atat de dulce...
El este la fel de cuminte ca si pana acum,trec si 2-3 zile fara sa il aud plangand.
Daca pana acum accepta ca Ryuji sa ii ia toate jucariile,acum nu o mai face.Se "lupta"mereu cu Ryuji.Ieri s-au luat la harta pentru un cub de gheata...nici unul nu a castigat caci se topise cubul si ei erau asa dezorientati.

2 comentarii:

Cristian Bartic spunea...

Ce nostimi sunt! Cu asa protagonisti filmele sunt dea dreptul amuzante! Bianca, ai grija sa nu ratezi astfel de momente. Ar fi pacat! Suntem convinsi ca toti vizitatorii blogului tau asteapta sa vada cat mai multe postari care sa contina astfel de momente. Si Matei este la fel de amuzant dar atunci cand incercam sa-l filmam se "blocheaza" uitandu-se fix la camera uitand parca unde a ramas si cu ce trebuie sa continue. Trebuie sa schimbam strategia: vom incerca sa-l filmam cu "camera ascunsa".

P.S: foarte frumoasa si povestea voastra in fotografii! Voiam de mult sa va scriem acest lucru dar nu am apucat.


Suntem in continuare cu ochii pe voi! Toate cele bune!

adra_bell spunea...

Foarte faina imaginea baieteilor debusolati ca s-a topit cubul de gheata pe care si-l disputau=)). La multi ani, sa-ti traiasca gogoselile mici, sunt tare dulci si frumosi.