19 iulie 2008

Suntem raciti

Joi noaptea am observat ca Ryuji respira foarte greu.Ieri starea lui s-a inrautatit;are nasucul infundat si stranuta tot timpul.
Este pentru a doua oara cand este racit,prima data a fost cand era foarte micut.
Ieri am avut o noapte foarte grea pentru ca nu putea respira si se trezea din somn plangand.Si Naoki a inceput sa dea semne de raceala azi-noapte.Il luam in brate pe unul,ii desfundam nasucul cu pompita si il leganam pana adormea;il puneam in patut si,parca la comanda,se trezea celalalt.Asa a fost pana pe la ora 3 dimineata cand au adormit.Azi o zi grea pentru Ryuji,care a marait tot timpul.Dar a fost bine ca a mancat si nu a refuzat nici lapticul.Naoki a fost in toane foarte bune,desi il supara putin nasucul,si a chiuit toata ziua.Hi,hi...Era,probabil,bucuros ca se poate juca singur cu toate jucariile.

Bebelina dulce din poze este Miruna,fetita unei bune prietene.

3 comentarii:

Sabina spunea...

Sanatate puiutilor.Sunt tare dulci:*

APRIL spunea...

Acusica,acusica se face bine si incepe sa ia la rind toate jucariile.Sint tare dulci scotocind printre cadoruri...Ce-mi place cum stau ei cuminti la pozat!
Sa le dea Doamne-Doamne multa sanatate si raceala sa treaca mai repede.Pupici dulci de la noi.

Unknown spunea...

Doamna Bianca,

In primul rand va rog sa primiti felicitarile mele pentru cei doi copii frumosi, apoi pentru postarile pe care le-ati avut pe acest site de blog-uri. Le apreciez mult.
Intotdeauna am fost un admirator al culturii nipone. Imi este destul de dificil intrucat nu imi sta in fire sa apelez in general la nimeni si mai ales la necunoscuti, insa am sa va spun direct: vreau sa ma casatoresc cu o japoneza. Ce site-uri imi recomandati sau cum as putea ajunge sa cunosc fete de acolo pentru casatorie?
Multumesc