8 iulie 2008

La multi ani,samurashii mei dragi!


Astazi ingerasii mei au facut un anisor.A fost o zi frumoasa care a trecut foarte repede.Tati fiind la lucru,nu am putut sarbatori cum se cuvine si am lasat acest lucru pentru duminica.
Desi ne-am asteptat sa primim niste vizite de la cativa prieteni,se pare ca ne-au uitat;astfel ca singura persoana care ne-a vizitat a fost o persoana foarte draga mie,Megumi.Ea este o mamica japoneza cu un suflet foarte bun.Vizita ei m-a surprins foarte placut,sa fiu sincera.
In rest,am stat in casa si ne-am jucat toata ziulica.Tati a venit tarziu si nu am avut timp decat de cateva pozici.Parca stiind ca este ziua lor,au stat trezi pana dupa miezul noptii.Ryuji ne-a dat multa bataie de cap inainte de a adormi.(ca de obicei,hi,hi)
Vreau sa multumesc tuturor celor care ne-au felicitat,fetelor de pe "Japonika" si de pe forumul "Despre copii."
A trecut si aceasta zi pe care am asteptat-o atat de mult.
LA MULTI ANI,INGERASII MEI!VA PROMIT CA VOI FACE TOTUL CA SA FIU O MAMICA CAT MAI BUNA PENTRU VOI!MAMI SI TATI VA IUBESC FOARTE MULT!


4 comentarii:

Elena spunea...

La Multi Ani inca o data! Sunt mandra ca am 2 nepotei atat de frumosi si de dragalasi!

Cristian Bartic spunea...

Pentru Naoki si Ryuji cele mai bune ganduri si urari cu ocazia zilei aniversare! Sa cresteti frumos, sa-i ascultati pe parinti si sa-i bucurati , cum ati facut-o si pana acum, pe cei din jur.

"La multi ani!"

Matei

nicoru spunea...

Imi cer scuze pentru intarziere, vreau doar sa le urez ingerasilor tai multa sanatate ,numai bucurii, o viata fericita si plina de reusite si o copilarie frumoasa !Un sincer La Multi Ani pentru cei mai dragalasi gemeni!

gramokid spunea...

La multi ani frumosi, veseli si sanatosi de la gramokid, care va stie de la Miruna!