3 iulie 2008

Aproape un an...


Mai avem putin si facem un anisor!Ce repede a trecut timpul,nu imi vine sa cred.
Ryuji,nu are stare o clipa;se ridica deja in picioare daca se sprijina de ceva.E intr-o agitatie continua;se plictiseste imediat de orice,plange din orice,trancaneste tot timpul.Cuvintele lui preferate sunt "PAPA"(ceea ce in japoneza,inseamna tata) si TATA.Toata ziua turuie prin casa.Cand aude putin zgomot,fuge la usa de la bucatarie si striga "tata-tata".E asa dulce!Ieri am fost la un magazin mai mare destul de aproape de casa,am iesit cu niste prieteni mai vechi.S-a plictisit imediat si a tot marait pe-acolo;cand vedea ceva care i se parea interesant,se oprea din plans si se uita,apoi isi amintea dupa mult timp ca a uitat sa planga.Era foarte haios.
Naoki,e un dulcik cuminte.E linistit,mereu zambeste si sunt zile intregi cand nu il aud plangand.El cand se enerveaza se mai cearta cu mine,si el trebuie sa aiba ultimul cuvant.Hi,hi.E foarte comod,ii place doar sa stea pe burtica si sa se uite la TV.Cand Ryuji plange,se duce acolo langa patutul lui si il face mereu sa rada.El nu spune decat MAMA.Noaptea,in schimb,are chef de vorba;face tot posibilul sa ne trezeasca sa stam cu el.Nu plange,dar ma striga "mama-mama".
Ii place foarte mult pe-afara si e interesat de tot ce vede.
Sunt gemeni,dar sunt atat de diferiti.A creste singura gemeni este un lucru greu,intr-adevar.Dar cand ii vezi sanatosi si veseli...e un sentiment unic,care nu poate fi descris in cuvinte.Acum sunt asa dulci cand incearca sa se imbratiseze si se pupa unul pe celalalt.

7 comentarii:

Sabina spunea...

Sa-ti traiasca bebelinii.Sunt atat de dulci,iata a trecut un an.Felicitari!!!

Cristian Bartic spunea...

Bianca, scuze! Am omis sa-ti lasam adresa noastra de contact: cristianbartic@yahoo.com

Bianca spunea...

Sabina,multumesc mult!Pupici pentru Erika,o scumpika de fetita.

Cristi,multumesc de adresa.As fi vrut sa vad si eu blogul vostru...dar se pare ca am nevoie de invitatie.

Cristian Bartic spunea...

Bianca, oricand esti binevenita pe blogul nostru. Avem nevoie de adresa ta de e-mail pentru a-ti trimite invitatia.

Inainte sa inchei as vrea sa te intreb ceva: am mai trimis un comentariu care nu a fost moderat. Nu stim ce s-a intamplat cu el, nu a ajuns? Daca este asa...scuze, este din vina noastra.

Cristian Bartic spunea...

De cateva zile de cand v-am descoperit citim cu foarte multa placere postarile voastre. Suntem convinsi ca link-ul spre blogul vostru exista de mult timp pe blogul Mirunei dar...am fost superficiali.
Naoki si Ryuji sunt adorabili. Va admiram foarte mult pentru puterea de care ati dat dovada in depasirea momentelor dificile din viata voastra. Intr-adevar "viata bate filmul!" iar tu, da, esti "de 3 X femeie!". Ne dam seama ca nici acum nu va este prea usor dar efortul vostru este rasplatit din plin. Aveti langa voi doua comori. Bucurati-va de ele!

Cu acordul vostru am dori sa va adaugam blogul in lista blogurilor noastre preferate. Va deranjeaza?

Va asteptam pe blog!

Cu drag,
Matei, Marilena si Cristian

APRIL spunea...

LA MULTI ANI PUI FRUMOSI!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURII!

Elena spunea...

La Multi Ani! Ce repede a trecut un an.. Va dorim multa fericire alaturi de mami si tati . Va pupam