2 mai 2009

Spanac cu pui

M-am gandit sa incerc sa postez niste retete pentru masa bebeilor.Asta pentru mamicile care au ramas in pana de idei.

Pentru aceasta mancarica aveti nevoie de:
-spanac
-ceapa
-carne tocata de pui
-katakuriko
-lapte

1.Spanacul se spala bine si se fierbe.Apoi se taie potrivit,ca marime.
2.Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa si putin katakuriko.Apoi se formeaza niste "perisoare" de marime potrivita,putin mai mici decat la ciorba de perisoare.
3.Apoi perisoarele se fierb in lapte.Dupa ce au fiert se adauga spanacul si se mai da un clocot.Apoi se adauga putin katakuriko(facut in apa rece ca o ingrosala)si se mai lasa putin la foc mic pana se ingroasa.
Se serveste cu orez sau cu painica.

1 comentarii:

APRIL spunea...

Draga mea prietena,iti multumesc pt ajutor.Mi-a zis mie o pasarica la ureche ca tu te-ai gandit la mine cand ai postat.
Aseara am facut mancarica ta...putin schimbata,ca am pus si morcov.Succes total!Multumesc si mai astept idei de la tine.