29 iulie 2009

Click to play this Smilebox scrapbook: Aniversare 2 ani
Create your own scrapbook - Powered by Smilebox
Make a Smilebox scrapbook

28 iulie 2009

Haiosul de Ryuji

Aseara i-am bagat la somnic pe gemeni.Ryuji inca nu adormise,vorbea singurel...cred ca se certa cu noi.Ma apuc sa strang de prin bucatarie si apoi merg sa ii fac tratamentul pentru astm lui Naoki(il fac cand doarme).Intru in camera,si arunc o privire spre patutul lui Ryuji.Salteaua era intoarsa invers,era pusa pe latul patutului si el avea o pozitie foarte haioasa de somn.

14 iulie 2009

Sarbatorim



Am avut noroc cu surorile mele ca au postat de ziua baietilor pe blog.Eu am fost ocupata zilele trecute si am tot amanat.Acum am gasit cateva momente libere si am incarcat poze noi.

Pe 6 iulie a fost ziua lui Takeshi;am sarbatorit toti patru asa cum se cuvine.
A doua zi ,pe 7 iulie gemenii au implinit 2 anisori.A fost o zi frumoasa cu musafiri dragi noua.Baietii s-au bucurat ca au revazut-o pe Miruna,si se pare ca s-au inteles mai bine decat data trecuta.(vorbesc de Naoki ca el este mai sociabil,ca Ryuji...leaga cam greu prietenii!hi,hi...)

Incepand de luna trecuta,in fiecare marti,baietii merg la camin.La ultimul control neurologic ni s-a recomandat "socializarea".Noi fiind mai tot timpul singurei,e mai greu sa iesim la locurile de joaca si sa intalnim alti copii.Asa ca marti,de la 9 dimineata pana la ora 15.30 amandoi sunt la camin.Se pare ca le place foarte mult,cand merg sa ii iau acasa se joaca si rad tot timpul.Sunt asa bucuroasa sa ii vad fericiti...

7 iulie 2009

La Multi Ani NAOKI si RYUJI!




7 iulie 2007 reprezinta o zi memorabila pentru familia noastra. In aceasta zi Bianca, sora noastra a dat nastere celor doi copii minunati, Naoki Si Ryuji!



Aceasta zi reprezinta pentru noi o minune pentru ca noi fiind numai fete. Nasterea celor doi baieti a fost de asemenea cel mai frumos cadou si pentru tata deoarece el tot timpul si-a dorit un baiat si a primit acest cadou exact de ziua lui.

Baietii
Make your own Glitter Graphics



Cu ocazia implinirii varstei de 2 anisori, familia din Romania le uram scumpilor nostri nepotei un calduros "La Multi Ani" si sa creasca mari si sanatosi alaturi de parintii lor.

Cu drag, Madalina si Elena