28 aprilie 2009

Din nou singurei



Elena a plecat saptamana trecuta;din fericire,baietii inca nu inteleg mare lucru asa ca despartirea nu a fost asa grea pentru ei.Mai greu a fost in prima zi cand au tot cautat nedumeriti prin toata casa.
Zilele trecute am incercat sa mergem in parc doar noi 3;a fost foarte greu pentru ca fiecare fugea in directii diferite si eu nu stiam dupa care sa alerg.La un moment dat,il vad pe Ryuji ca ia viteza si fug dupa el ca nu cumva sa ajunga in strada.Imediat ma aud strigata de o mamica(japoneza),care imi spune ca Naoki isi baga in gurita ba nisip,ba pietricele.Wowww,la asta chiar ca nu m-am asteptat.I-am pus in carut si ne-am intors incet acasa...se pare ca nu mai repetam aventura fara tati.
Este foarte greu cu iesitul afara.Mi-ar fi fost mai simplu daca as fi avut macar o prietena pe-aproape,atunci cand iesim sa ne ajute.Dar,fiind singurei,mergem mai departe.Iesim afara numai cu carutul si stam mai mult timp si ne jucam in balcon.Chiar ieri citeam pe blogul unei mamici de gemeni(de aici,din Japonia),care se confrunta cu acelasi lucru.Nu se putea descurca cu gemenii singura in parc.

Am inceput zilele trecute sa incercam sa mancam singurei.Naoki se descurca mai bine decat ma asteptam,in timp ce Ryuji...asteapta sa ii bag numai eu in gurita.Cred si eu,la cat alearga toata ziua,o fi obosit saracul.

20 aprilie 2009

Ryuji

Un filmulet cu Ryuji facut sambata-18 aprilie.Iesisem sa mancam si,dupa ce Naoki a adormit,Ryuji a inceput sa ne faca comedii.

Hristos a inviat



Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile si sa va deschida inimile spre iubire, credinta , iertare.Sa fim mai buni , sa ne bucuram din plin de frumusetea lucrurilor care ne inconjoara si sa dam iubire celor dragi. PASTE FERICIT!!!!!!!

13 aprilie 2009

Plimbari

Vremea frumoasa de zilele trecute nu ne-a dat voie sa stam prea mult in casa.
Asa ca,saptamana trecuta,impreuna cu Elena si gemenii am fost la Flower Park de aici,din Hamamatsu.A fost pentru prima data cand ne-am inhamat la un drum asa de lung doar noi ,fara tati.A fost o zi frumoasa,am privit sakura si am stat la un picnic.Gemenilor le-a placut foarte mult,zambeau si nu se mai opreau din trancanit.(mai ales Ryuji)
Ieri,am profitat de faptul ca tati a fost acasa si am facut o noua iesire la un alt parc de aici,din oras.Am vazut multe lucruri frumoase iar apoi,la intoarcere,am facut cateva cumparaturi.



2009-04-12 20:54

9 aprilie 2009

Naoki

A inceput si Naoki sa mearga singur,fara ajutor.A prins,in sfarsit,curaj. Si sa vedeti ce facea azi-noapte la ora 3.30.

7 aprilie 2009

Sakura


Desi copiii dorm NUMAI separat,astazi am reusit sa iesim 2 ore afara sa vedem si noi sakura.Cum dorm separat?Pai adoarme Naoki la ora 21.30,iar Ryuji dupa ora 22.00-22.30.La ora 1 noaptea se trezeste Naoki si are chef de joaca pana dimineata la 4.30-5.00.Cand adormim si noi mai bine,la nici 2 ore se trezeste Ryuji...si tot asa.Inteleg ca e fusul orar de vina,dar macar de ar dormi amandoi odata,asa as avea atat eu,cat si Elena,macar cateva ore de somn pe zi.
Astazi s-a trezit si Naoki mai devreme la amiaza si am iesit putin prin parcul de-aproape de casa;a fost o alegere buna pentru ca baietilor le-a placut foarte mult.

1 aprilie 2009

Am revenit acasa

Nu am avut timp sa intru pe net si sa postez nimic din Romania.De fapt,nici nu prea as fi avut ce scrie.Vremea urata ne-a tinut numai in casa.
Baietii,de cum am ajuns,au si racit.Naoki a facut o bronsiolita urata si a fost internat in spital.Sper ca NICIODATA sa nu mai fie nevoie sa apelez la doctorii din Romania.Am sperat ca s-a schimbat ceva in bine in spitalele de stat din Romania,dar m-am inselat.Am dat piept cu indiferenta si raceala personalului din spital.Se vorbeste la fel de urat,se bruscheaza bebeii din te miri ce,trebuie sa bagi bani in fiecare buzunar pentru ca altfel nu se poate.Ma gandesc oare,o familie simpla cu un venit mediu,cum se descurca in aceste conditii?Se pun diagnosticuri in necunostinta de cauza;Doamne ce de boli ii gasisera saracului Naoki.In fine,cand am plecat acasa din spital,el era inca bolnavior.Am cumparat un aparat de aerosoli si am urmat tratamentul din spital.Plangeam si ma rugam sa ma intorc aici,acasa,unde doctorii sunt atat de atenti si unde personalul este atat de amabil cu toata lumea.

Parintii mei i-au rasfatat pe baieti cum nu se mai poate,toata ziua erau in brate cu ei.Nepotica mea(care este cu cateva luni mai mare decat ei) era asa de fericita ca avea cu cine se juca.Dupa ce am plecat,ore intregi i-a cautat prin casa.
Pun o parte din pozici...revenim cu poze noi.