28 februarie 2009

Intalnire la "SARMALE"


Saptamana trecuta ne-am urnit din loc si am fost la restaurantul romanesc SARMALE din Nagoya.Bebelinii au fost foarte cumintei,au rabdat dragutii de ei cateva ore bune in masina si la restaurant au stat in scaunele si au asteptat masa.
A fost foarte frumos si,am promis,ca vom reveni.

Vremea urata nu prea ne-a permis sa mai iesim zilele astea pe afara asa ca am stat in casa si am invatat jocuri noi.Gemenii sunt din ce in ce mai activi,mai receptivi la orice ii invatam.Au inceput sa trancaneasca din ce in ce mai mult pe o limba doar de ei cunoscuta.
Sunt bucuroasa ca,de cateva zile,au inceput sa se joace amandoi;pana acum ceva timp parca nici nu se observau prin casa.Din pacate,inca nu am reusit sa il dezvat pe Ryuji sa il mai plesneasca pe Naoki.El nu o face din rautate...cateodata o face din amuzament.

13 februarie 2009

Surorile mele


Pentru ca am cateva cunostinte care s-au mirat cand au auzit ca noi suntem 5 surori,m-am gandit sa pun o pozica cu noi.

6 februarie 2009

Ne-am tuns

Saptamana trecuta am reusit,dupa cateva incercari esuate,sa il tund si pe Ryuji.Am cam alergat cu forfecuta dupa el prin casa,dar am reusit.Nu prea imi place rezultatul...dar e mai bine decat parul lung ce il avea.

Zilele trecute am iesit din casa in fiecare zi.Baietii s-au obisnuit cu Elena;in fiecare dimineata o cauta prin casa.Cred ca ii vor simti lipsa cand va pleca.