26 noiembrie 2008

Inainte de somnic

24 noiembrie 2008

La multi ani,mami!


Desi ne facusem ceva planuri pentru seara in care mi-am sarbatorit ziua de nastere,am ramas in casa pentru ca o raceala afurisita si-a gasit sa ne viziteze chiar atunci.Naoki a facut febra 39.5-39.7;a fost pentru prima data cand a facut febra,recunosc ca si eu si tati am tras o sperietura zdravana.Ryuji a trecut mai usor peste tot dar nasucul i-a cam dat de furca.
Dupa ce ne-am facut bine am fost in vizita la Miruna
ca nu ne mai intalnisem de ceva vreme.Au debandat baietii mei casa...mama Mirunei a avut mult de munca dupa ce am plecat noi,sunt sigura.Hi,hi.

Apoi ieri ne-am incumetat sa iesim putin afara pentru ca era foarte frumos,insa batea un vant puternic si rece;asa cum se intampla in Hamamatsu.Gemenilor se pare ca le-a priit plimbarea pentru ca au dormit neintorsi inca de la ora 21.00.


10 noiembrie 2008

O noua petrecere


Ieri a fost ziua gemenilor...ziua de nume;pentru ca pe Naoki il mai cheama si Mihai,iar pe Ryuji Gabriel.Se pare ca luna asta o tinem numai in petreceri.Hi,hi.
Nu am sarbatorit pentru ca tati a lucrat pana tarziu;am iesit putin astazi in oras dar fiind o vreme urata nu am facut decat niste cumparaturi si,binenteles,cadouri pentru sarbatoriti.Ne-am incumetat iar,din pacate,sa mergem la restaurant.Au "daramat" tot pe-acolo,mai ales Ryuji care a mancat cel mai mult dintre noi.Apoi,dupa ce si-a pus stomacelul la punct a inceput ora de gimnastica.Desi merge bine singur in picioare,prin restaurant a mers doar taras si trancanea incontinuu.A amuzat pe toata lumea de pe-acolo.
Naoki,a stat cumintel langa tati,a mancat ce i-a fost servit si apoi a urmarit atent tot ce era prin restaurant.

6 noiembrie 2008

8 ANI

Ieri am avut aniversarea a 8 ani de casnicie.Ce repede au trecut.Am primit vizita Mirunei cu mami si tati.Dupa ce au plecat,am bagat bebeii la somnic si am sarbatorit in doi.Ce frumos e sa fii indragostit.Se pare ca tati nu a uitat de aniversare,mi-a cumparat pana si flori.Hi,hi.
Baietii cresc;Ryuji nu are stare un minut,dar nici Naoki nu se lasa mai prejos.Au fost vreo 2-3 saptamani in care au fost foarte neastamparati.Au deja programele TV preferate,mancarica preferata...De obicei,ce vrea unul nu vrea celalalt si invers.